ISPARTA / MERKEZ - Mustafa Kaçıkoç Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuzda Değişik Etkinliklerde Başarı Elde Eden Öğrencilerimize "Teşekkür Belgeleri" Verildi.

Mrt

Okulumuz Kütüphane Kulübünün Yapmış Olduğu Faaliyetlerden Kareler.

Mrt

Nevruz Bahar Şenliği Okulumuz Bahçesinde Yapıldı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinliği Okulumuzda Yapıldı.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ YAPILDI.

Mrt

Okulumuzun Bahçesine Yeni Meyve Fidanları Dikim Etkinliği Yapıldı.

Mrt

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş sağlığı ve güvenliği birimi tarafından düzenlenen kompozisyon yarışmasında ikinci olan 11-B sınıfından öğrencimiz Raziye Berrak ARSLAN yapılan törende ödülünü aldı. Kendisini tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Okulumuzda Sınıflar Arası Basketbol Turnuvası Yapıldı.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinden 12-D sınıfından Nurgül Yalçın, Adana İlinde yapılan Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençler  Arası Kültür Sanat Yarışmaları Akdeniz Bölge Finali yarışmasında “şiir okuma” dalında Akdeniz bölge birincisi olmuştur.

Öğrencilerimiz Karnelerini Aldılar.

Ock

Okulumuz Öğrencileri Sosyal Etkinlik Haftası Kapsamında Burdur İli Ören ve Müze Yerlerini Gezdiler.

Ock

Okulumuzda Öğrencilerimizin hazırlayıp sunduğu "Filozofların Hayatlarından Kesitler" Tiyatro Oyunları Konferans Salonunda Sergilendi.

Ock

Okulumuzda Sosyal Etkinlik Haftası Kapsamında Yapılan Çalışmalarımızdan Kareler.

Enerji Verimliliği Haftası